Post by lechondrhinunli on Feb 11, 2022 13:05:43 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler jetonları arttırır ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Chef: Food Truck Game 2022 version ▞▞▞
Yani bana göre çok güzel ve cok heyecan verici ve banahizimizi olcuyoruz ben çok tutkun ve bu tarz oyunları zamanin nasıl iyi ve bu tarz oyunları zamanin nasıl bir saatle hatirlamıyoruz 04.00 oyuna başlamak ve 05.00 oyunu bitirdim zamanın nasıl anlaşılmalı ve zaten kuzenimle oynuyordum bence çok ama çoook güzel
Bunun üzerine boku çıkıyor
iyi tercih
Oyundan çok reklam izliyoruz seviyeleri geçebilecekken hemen bitirip elmas ile saniye tahminini planlıyor hendek atlatmak daha kolay bence
Şimdiye kadarki en kötü oyun 😂😂 %99 sadece reklamlar izlememek için x'e bassanız bile yine de reklamları oynuyorsunuz 😂😂 tek seçeneğin onları görmemek için para ödemek olduğunu söylememek. , yatırım yapmadığım ve gelecekte de ilgilenmeyeceğim tek oyun, sırf elinizi zorluyor diye. Önlemek !!
Bu oyunu seviyorum ama şu anda herhangi bir seviyeyi tamamlamama izin vermeyen bir aksaklık var. "Bir sonraki" ekrana gelir gelmez donuyor ve hiçbir şey yapmıyor. Daha sonra seviye tamamlamayı bırakırsanız kaydetmez. Lütfen düzelt! aksi halde oyun çok güzel
Bu oyunu asla indirmeyin yazık. Çok yavas yükleniyor ve internetimi cekiyor bu oyun ivçcin 3 defa indir tusuna bastım nafile bir oyuna aşık olmuş
Oyun çok güzel ama çok uzun sürüyor
Onveyirminci olmak,den sonra çok zor bence doldurmayin
Oyun bitince şu an itibari ile çalışmaz durumda olan bir şeyden geçemiyorum
bu oyunu oynamayı seviyorum.. tüm seviyeler grt.. sadece zamanlayıcı seviyesi ve o seviyeler için belirlenen hedef, oyun daha üst seviyeye çıktıkça çok can sıkıcı.. + para toplama vb. grpd'dir ve bu nedenle bir noktada oyunu sıkıcı hale getirir çünkü seviyeyi tamamlamak çok zorlaşır.. diğer akıllıca oyun ve grafikler grt....
İran'da kebap programına girilmiyor.
bana bilirmisin
Oyun bir para çukurudur. İyi konsept Bir bütçem var, çok para harcayamam ama genel olarak yemek veya oyun oynayamayacağınız bir yere geliyor.
Benimle bu oyuna bayıldım çok güzel oyun diyor
Bu oyuna bağımlıyım. Grafikleri, müziği, küçük ekstra bonus mücadelelerini ve şimdiye kadarki en iyi yemek pişirme oyununu seviyorum! Sadece bir sorunum vardı, boş zaman ve mücevher içeren bir paket satın aldım ama fazladan zamanı değil sadece mücevherleri aldım. atlattım ama 😁
Oyun süper eğlenceli ama güncellemeler yavaş geliyor. Ayrıca ekstra satın almadan belirli seviyeleri geçmek neredeyse imkansız görünüyor.
uygulamadu diyor ki birinci seviye de geilmiyo
Dört yıldız, çünkü orada yaptığınız her şey bir reklam. Bu, bir kişinin birkaç gün oynamaya devam etmesine neden olur. Açıklamaya çalıştığınız için teşekkür ederim, ancak başka oyunlar oynuyorum ve hangi sistemi kullandıklarını bilmiyorum ama reklam yok (hiç). Her neyse oyunu beğendim ama yine her yaptığınızdan sonra bir reklam çıkıyor.
Ben oyunu yeni yükledim ama gerçekten 5 i hak ediyor bu oyunu okuyor bu oyunu kesinlikle yükle 🤗🤗🤗
Oyun çok güzel ama şu an İtalya dayım oyuna girmece üretyadı diyor
Burada son zamanlarda oyun beni dışarı atıp telefonumdaki ana ekranıma geri döndürmeye devam ediyor. Japonya'ya gitmem gereken yeri neredeyse bitirdiğimde olmaya başladı. Her seviyeye girdiğimde oluyor. lütfen bu sorunu çözebilir misin
Crazy Chef: Food Truck Game Arkādes spēles dhis
Eğlenceli aslında
Bir seviyeyi bitirdikten sonra neden her zaman askıda kalıyor? 40. seviyeyi taşlar kullanarak çok zor geçtim ve sonra tekrar asıldı, uygulamayı kapatıp tekrar açtığımda sonraki düğmeye tıklayamıyorum ve tekrar 40. seviyeye geri döndüm. Buna bir cevap almayı umuyoruz.
çok güzle bir oyun oynamasını isterim 😊
Çok güzel bir oyun bence iç içe
Tek kelime çok kötü
Yeni bir yere taşınmak için bir içeriği neden indiremiyorum Bağlantı sorunlarım yok ama indirmeye çalışırken her zaman hata alıyorum! Tüm oyun verilerini temizlemeyi denedim, telefonumu birkaç kez yeniden başlattım ve yine de sorunu çözmedim! Lütfen bu Düzenlemeyi düzeltin: sorun hala çözülmedi, bu yüzden oyunu şimdilik kaldırıyorum
Crazy Chef: 초고속 레스토랑 요리 게임 아케이드 efsb
Ben bu oyunu çok seviyorum hatda bikere daha yüklemiştim ama yer kalmadığı için sildim ve yine yükledim♡
Harika bi oyun mükemmel
Güzel. Oyun elmas ama biraz fazla ayetiniz, oyun bölumler, zor. biraz
Somewhere - The Vault Papers Περιπέτεια hath