Post by bilsimimisack on Feb 19, 2022 23:23:10 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Battle 2021: Stick Fight War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Battle 2021: Stick Fight War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ розблокувати гроші ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Battle 2021: Stick Fight War 2022 version ▞▞▞
Хороша гра 5 рівнів із безліччю налаштувань із вашими військами, а потім вашими предметами з магазину допоможуть вам надзвичайно гарна гра.
Блогиат...
У грі занадто багато реклами, зменшіть кількість реклами, тому гра буде цікавою
Така гарна гра, а також смішна та дуже гарна гра для дівчат і хлопчиків для дорослих чи дітей, тому я так люблю цю гру, коли я завантажую цю гру та граю в цю гру, я дуже щасливий грати в цю битву з крупиками, тому якщо ви завантажите це та грати в цю гру, я обіцяю, що грати в бій стикмена приємно і добре, тож чого ви чекаєте на завантаження зараз😊😊😊
Класна гра
Я любив цю гру, поки вона не видалила весь мій прогрес з рівня 39 до рівня 1 ☹, тому, на жаль, не буду грати в неї знову
У ньому немає історії, він нічого вам не говорить, а просто підкидає вас і очікує, що ви дізнаєтеся миттєво. Мені довелося навчати свого молодшого брата грі та історії протягом 26 хвилин. Немає голосу, який би сказав, що робить персонаж. Графіка також не має абсолютного сенсу.
sana madoanload na to, будь ласка. 99.на касі
Це найкраща гра за всю історію, це не просто копія спадщини війни паликів, це копія спадщини війни паличок не грати в цю гру Я навіть не грав у неї, я просто буду називати це сміттям, оскільки це копія stick war legacy ви повинні грати в Stick war legacy
Круто Але у них багато реклами
Це означає, що хороша гра відбулася
Гра затягує гравця стару
Ця гра скоріше має бути оновленням спадщини війни паличок. Я оцінив її, тому що мені подобається спадщина війни паликів
Це найгірша гра. Ця гра є не тільки жахливою, жахливою імітацією спадщини війни палками. Ця гра сама по собі є сміттям. Анімація персонажів нестерпно жахлива! Звукові ефекти не запам'ятовуються, вони мають ОДИН звуковий ефект. Якщо вам якось подобається ця гра, будь ласка, пограйте в stick war legacy, тоді поверніться і подивіться на це. Якщо ви граєте в цю гру. Припиніть, ви допомагаєте людям, які крадуть ідеї, і вони, швидше за все, не будуть оновлювати цю гру. Просто забирайте гроші. Не змушуйте мене починати з реклами
Це чудово, але я застряг на рівні 5, тому що гра не дозволяє мені продовжити, виправити це, і я дам п’ять зірок 🌟
Люблю гру, коли ми говоримо, але я хотів би більшої кількості військ і більше видів військ, крім того, що мені дійсно подобається гра
Я вважаю, що це була зовсім інша гра, коли я в неї грав востаннє. Він так сильно змінився, і я, чесно кажучи, не знаю чому. Це було набагато краще, перш ніж... повернувшись до нього, я сумую за попередньою кампанією. Мені здається, що якби у них все ще було, я б у неї грав, але мені більше не подобається повертатися до неї
Мені дуже подобається ця гра, хоча це копія спадщини війни з палками. Я не найбільший шанувальник реклами, але тим людям, які скаржаться на рекламу, просто вимикають Інтернет. Добре, я ставлю 5 зірок
Не знаю, чому люди думають, що це простіше, ніж оригінальна спадщина, я кажу лише, що можу дати хорошу оцінку цьому, тому що це повертає гру з мертвих.
Хороша гра і гарна графіка. Не маю нічого такого, що могло б викликати у мене неприязнь. 10/10
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategi vpd
Оригінальна механіка і нерест військ краще дуже розчаровані
Ця програма в порядку з першого рівня, але на другому рівні для новачка стає важко. І тоді інша команда вступає з самого початку!
BRUH бос занадто потужний, просто зробіть боса в 10 разів легшим, тому що бос занадто потужний, я шкодую про вашу гру
Приємна гра на складну, а також протягом кількох раундів, це легко, тоді це тип чітів, вона отримує більше грошей, ніж ви, але я думаю, що це так і буде
Класна вона
Нічого страшного. Але, безперечно, гірше, ніж спадщина війни Стикмена. Ви не можете керувати окремими персонажами. І кожна річ — це лише копія іншої гри, але не настільки гарна в жодному відношенні.
Гра хороша, але вони просто скопіювали спадщину війни з паличками, і я не можу контролювати жодного з гравців, шахтарі працюють повільно, і коли я почав гру, це змусило мене витратити всі свої дорогоцінні камені на гіганта, і найгірше те, що мої вороги поводяться дуже тупо вони просто продовжують атакувати, вони навіть не захищають свою статую, до того ж гра вже банальна (нудна)
Я думаю, що це нормально, але це не так, як у спадщині війни палиць, я думав, що було б краще, у них немає анімації, немає озвучки, атмосфера не реалістична, як я очікував кращого, як спадщина війни палиць, і вони повинні бути навчальними посібниками, сюжетною лінією, як спадщина війни з палками Спадщина stick war була набагато кращою і реалістичною, але це просто літак, тому я сподіваюся, що вони зроблять цю гру кращою, тому що я мріяв про другу гру краще і так само, як спадщина stick war, тому зараз я дуже засмучений і пригнічений.
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategie xyc
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategia xqhj
Багато реклами це дратує
Чудова гра, але з великою кількістю реклами, хоча вона безкоштовна
Я маю на увазі, що це добре, але ви навіть не можете бути військовими
Beholder 2 Lite Macera Oyunları uxd
Жах
Gg
Я хотів завантажити, але я бачу перегляди, і тепер я як нааа
До багатьох оголошень!! Треба дивитися багато реклами, якщо хочеш виграти 😂😂
Чудова графіка, і все ідеально, і ми також можемо грати офлайн, вау! Мені сподобалось❤️❤️😍amaizng
Ця гра ВІДМІННА. Так дивно. Але було б непогано додати ще кілька професій пейзажу та стикмена, чи не так?
Ооо
Дуже весело, але для оновлення потрібен деякий час, і немає максимуму, коли ви оновлюєте свою статую та армію
Не піддавайтеся на це очевидне шахрайство, це просто шахрайство: Спадщина, за винятком того, що в ній є маса реклами
багато з вас можуть скаржитися на рекламу, але зі мною цього не сталося. Гра така крута. Вона працювала чудово.
Я грав один рівень і отримав рекламну стіну. Я розумію, що вам потрібно заробляти гроші, але чому б не мати це на стороні або щось на кшталт Plague Inc. Або щось таке, щоб у нього все ще можна було грати, перше було набагато краще, просто побудуйте з цього Повернувшись до цього, у вас є потенціал створити дійсно хорошу комп’ютерну гру з першим
Я не можу завантажити це!
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Παιχνίδια στρατηγικής vpv