Post by bilsimimisack on Feb 19, 2022 23:29:07 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 3: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 3: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy více zdrojů ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 3: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
Můžete prosím opravit MALOU MOTORKU, protože nejezdí plynule, když narazíte na zeď, přilepí se a navigace je velmi obtížná, prosím aktualizujte ji co nejdříve
bulky-czTenTen-subcorpus.txt
Ice Scream 3: Horror Neighborhood આર્કેડ cbuj
Už semyto stahuje.
Stáhnout Death Park: strašidelná klaunská hororová hra 1.8.3 APK ... Žánr: Arkádové ... Stažení Ice Scream 3: Horror Neighborhood APK.
Hra je super
Proč jste udělali čas jízdy na kole tak malý, že je to velmi těžká část, udělejte si čas jízdy na kole snadným
Walkthrough Ice Scream 4 Horror Neighbor
Ice Scream 3: Horror Neighborhood Arkadne igre wjm
Ch
Hiorible. Nikdy jsem se nemohl připojit ke hře, abych ji skutečně hrál, neustále mě nakopávalo a zkusil jsem se asi 10krát připojit a chci jí dát půl hvězdičky, ale nevím jak. Ale nikdy jsem se nemohl dostat ani hrát hru definitivně smazat.
Mělo by mít možnost ULOŽIT A UKONČIT. Dokončil jsem téměř každý krok, ale z nějakého důvodu jsem musel odejít.. Znovu jsem musel začít od začátku
Líbí se mi to, ale pokud bychom měli minimapu, bude užitečnější díky.
Je to dobrá hra, ale když zvednu předmět, propadnu se mapou a napůl to restartuji, abych se vrátil do hry. Neříkám, že je to špatná hra, prostě mi to nefunguje.
Nejlepší hra vůbec
Další skvělá hra od vývojářů Keplerians. Je skvělé že tahle hra pokračuje, a já doufám, že vyjde i 4 díl.😉 Jinak jestli chcete radu jak to dohrát, tak FlyGun vydal video kde to dohrál plus udělal tajný ending.
Tato hra byla ÚŽASNÁ, dokud jsem nenarazil na motocyklovou výzvu. MÁME JAKO 75 VTEŘIN NA JÍZDU NA MOTOCYKLU, KTERÝ KAŽDÝCH 5 VTEŘIN NARAJE DO STĚNY, PŘES VŠECHNY TĚMITO MÍSTAMI, KTERÁ JE PROSTĚ KRÁSNÁ. Její ovládání je špatné a všechno to dělá, když jsem pokusit se na ní jet je náraz do věcí. Nejhorší ze všeho je to jediný způsob, jak získat červeného koně, který je prostě smutný. SKUTEČNĚ JSEM TĚŠIL HRÁT TUTO HRU, ALE VÝZVA NA MOTOCYKLU JE BOLEST V ZADKU FR. MUSEL ODINSTALOVAT DĚKUJI VÁM.
Je jen jedna věc, která se mi nelíbí, je něco, co prut nehraje svou hudbu, když vás pronásleduje, a já se snažím překonat extrémní režim, než se tato hra stane 10x těžší, opravte prosím tuto chybu v první aktualizaci.
Tato hra se nedá vyhrát vůbec!!!
Dal bych mu 5 hvězdiček, protože když jsem odemkl zlatý revolver, nezůstal odemčený navždy, někdo řekl, že zůstane odemčený navždy, když to zkusili a fungovalo to, takže ho prosím odemkněte navždy, když ho poprvé odemknete
Ice Scream 1: Horror Neighborhood – Aplikace na Google Play Google Play, Android. Ice Scream 1: Horror Neighborhood – Aplikace na Google Play.
Township Gündelik ewgf
Nesnáším tuto kapitolu, protože nemůžu ani ovládat kolo bez ohledu na to, kolik hodin cvičím, kvůli této hře jsem zůstal vzhůru celou noc, ale ovládá svou vlastní, ne mým dotykem, dokonce jsem zkoušel normálně bez kola, ale ne, nefunguje to jsem zkusil 1000x, ale je to velké NE!!!!!!!!!!!!!!! ostatní kapitoly 1 2 jsou perfektní!!!!!! ale tohle je hrozné, nevím, jak na tom bude 4, ale doufám, že to není TĚŽKÉ!!!!!!!!!!!!!!! a nejvíc nespravedlivé to má jen 70 sekund vážně!!!!!! nesnáším to
Líbí se mi ta hra, ale když přesvědčíte Lis, nemůžu vystoupit z dodávky, protože má na sobě ten pitomý keř!
Mohli by ste udělat v tom rodovo autě udělat to aby šli otevřít ti dveře do řídící místnosti
Je to tak dobrá hra, když jsem ji hrál v minulosti, ale snažím se ji stáhnout znovu, ale nebude fungovat, pokud se to stane jiným hráčům
Je to velmi zábavné a ruvolvery jsou tak užitečné a že ruvolver má 10 ran a jeho tzv. prutové zlaté ruvopvery jsou tak užitečné a doufám, že tato kometa je užitečná (TIP Zapněte režim Letadlo a v režimu Gost nedostanete žádné reklamy)
Hej... Chci jen říct, že je to dobrá hra, ale... Můžete, PROSÍM, PROSÍM TOLIK PROSÍM, udělejte hororovou hru ice scream 4, ale můžete hrát s hráči nebo přáteli?
Fakt dobrý
Konec byl šílený. Měl jsem potíže s hádankami, ale udělal jsem to bez nápověd nebo videí opravdu úžasný trojitý
Skvēle
Toto je skvělá hra, ale je tam několik problémů, ve skutečnosti chci doplnit elektrogunu a kliknu na přepínač doplňování a reklama se zobrazí na obrazovce a reklama se pouze načítá nepřichází, prosím, kepleriáni opravte tento problém
Ice Scream 3: Horror Neighborhood Arkadspel cicu
jsem rád že přidali 3 když to dokončím tak dostanete tajnou ingredinci
Dobrá hra, ale tři hvězdičky, protože nemám hydraulický zvedák, kde ho techno gamerz našel
Umm ahoj keplerains, chtěl jsem jen říct, že proč uvízneš v tajném konci?!!!??!? Vážně 😑😑 UŽ JSEM UŽ Z TÉTO ZÁVADY UŽ OD VYDÁNÍ VE 1.0.6 UŽ UNAVENÝ
Kepleriani, můžete změnit překážku v nákupním centru, protože je tak těžké se k ní dostat a také je tam chyba, když držím lopatu a jdu do kempu a dostanu mapu klíče a moje lopata zmizí Pls opravte to
Hry docela dobré, i když byste mohli opravit chyby a závady, zejména rybářský prut
OPROTI OS TATNÍM ĎILŮ SEKÁ JINAK DOBŘÍ
Líbí se mi tato hra, ale odemknu klec, ale tyč přichází a zmrazí chlapce
Tato hra je tak intrasting, takže jdu na 5 stare a jdu hrát hned nainstalovat
Je to hororová hra, ale když něco hledáme a rod přijde, je to velmi hororové a mám rád hudbu, kterou rod zpívá
Dobrá hra, měli byste si ji zahrát. Líbí se mi to, protože jsou to různé mapy a při hraní je spousta reklam, ale kromě toho se mi to líbí, měli byste to hrát, zkuste to.
TOHLE MĚ A MOJE SÉRA MÁ STEJNÉ ZAŘÍZENÍ NEZPOŽDUJE TO JÍ, ALE OHRÁŽE TO PRO MĚ NEJHORŠÍ HRA VŮBEC 😡😡😡😡😡😡😡😡 zkusím ještě 1x, jestli se tato hra opozdí, hlásím!
4 hvězdičky, protože vole, co proboha zkoušel dostat se dovnitř domu, zatímco sedím venku, nemůžeš prosím dovolit, aby se tyč dostala do domu
Tato hra je dobrá, ale jak řekl ten druhý, že se to pokazí a musíme restartovat, dávám tuto hru hvězdám, byla dobrá
Přečtěte si recenze, vypadalo to opravdu dobře. Instalované a přehrávané, okamžité automatické reklamy každých 20 sekund. Vyskakovací reklamy přímo během hraní. Odinstalováno za minutu. Čistý odpad.
Je to lepší hra, ale hádanka s motorkou je ta nejhorší část hry, prosím odstraňte ji.
Myslel jsem, že této hře dám 5 hvězdiček ⭐⭐⭐⭐⭐, ale k získání Red Horse v této hře je potřeba kolo, ale to kolo nejen že jezdí rychle, proto to nemůžu hrát hra plná.😠
Toto je Ice Cream Nun Scary Granny Neighbor 3D - hrůzostrašné děsivé děsivé. strašidelné babička soused ve městě a musíte prozkoumat dům babička horor najít
Skvělá hororová hra. Některé závady a vtipné momenty, ale celkově skvělá hra, která navazuje na další dvě hry Ice Scream.
Problém: Puzzle Motocykl, už se ho někomu podařilo dokončit? Zjistil jsem, že je to opravdu těžké, a jako takový nemohu získat červeného koně, takže pochybuji, že budu schopen hru dokončit, chce to lepší ovládání. Chyba: na obrazovce s nápovědami, když někdy stisknu tlačítko pro přehrání videa pro nápovědu, nefunguje to, takže musím stisknout křížek, abych opustil obrazovku a znovu stisknul nápovědu, i když někdy zjišťuji, že i toto nefunguje nefunguje.