Post by bilsimimisack on Feb 19, 2022 23:35:05 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab rohkem kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ TMNT: Mutant Madness 2022 version ▞▞▞
F2p-na võtab natuke aega, kuid see on kena mäng.
Mulle meeldib see mäng, mäng on kiire ja hea ning mulle meeldib tmnt
See mäng on kohutav, kui jõuate tasemele. Kõik mu tegelased on VÄHEMALT tasemel 120 (kõrgeim on 146) ja nende taseme tõstmiseks ühe võrra kulub siiski peaaegu 4–6 päeva. Mäng algab väga kiiresti, paneb sind kiinduma ja sunnib seejärel mänge ostma, et hiljem edusamme teha. See on hea 2 päeva, kuid pärast seda pole mõtet mängida, peate vaid sisse logima, et koguda "niisku", mis on 450 000 võrra kõrgemal. Olen äärmiselt pettunud, et sellesse nii palju aega investeerisin
Mõnikord kulub auhindu vastu võtma minnes selle vastuvõtmiseks veidi aega. Peale selle naudin mängu väga ja 2x automaatse mängimise lisamine oli suurepärane idee, et olen suur vanade ninjakilpkonnade fänn, nii et kui keegi, kes armastas 80ndate alguse kilpkonnasid, on see teie mäng. Lootes, et tegelasi tuleb juurde ja miks pole mängitavat rotikuningat? Kus on metallpea? Kus on Vernon? Kus on Yamato Yoshi kild? Mõned crossoverid oleksid suurepärased nagu topeltdraakon või lahingukärnkonnad
Mulle väga meeldib mäng, see on väga nostalgiline ja ma tahaksin sellele tõesti anda viie tärni, kuid pärast viimast värskendust ei saa ma nüüd mängu sisse logida, see peatub 89% juures ja siis lihtsalt lõpetab laadimise ja lihtsalt istub seal nii et ma ei pääse enam mängule ega mängi
Päris lihtne ja suurepärane ajaraiskaja. Minu ainus probleem on see, et see peatub sageli, kui olen PvP-lahingus. Ainus, mida ma teha saan, on alistuda, kui mul oli ilmselgelt parem käsi. Minu ühendus on korras ja ma puhastan oma telefoni rämpsu regulaarselt, et vältida viivitust. Üldiselt lõbus väike mäng igale TMNT fännile.
Sellel mängul on nii palju potentsiaali. Seal on nii palju rumalaid lihvimata vigu. Sa ei pruugi neid kohe märgata, mõned on mängu katki ja nende parandused...rahanäljas. Kui olete paar kuud investeerinud, saate aru, milline Clusterf see mäng on. Samuti ärge kulutage raha, tegelaste statistikat ja võimeid saab "tasakaalu" huvides muuta ja muuta. Selle määrab, milliseid tegelasi mängitakse kõige sagedamini. Liituge kogukonna ebakõlaga, kui kahtlete selles arvustuses.
Kaotasin oma eelmised andmed ja pidin taaskäivitama, kuna ma ei salvestanud neid. See on lõbus mäng, mis tapab aega. See on nauditav
see jookseb pidevalt kokku, iga kord, kui ta ütleb, et mul on avamiseks tegelane, jääb see lihtsalt laadimiskuvale kinni. see ei anna mulle minu hüvesid ja see on kurb, sest tundub, et see oleks tõesti lahe mäng, kui saaks teada, et tegemist on viirusega nakatunud prügiprogrammiga. Olen selle mängu tegelikult kolm korda alla laadinud ja see ei olnud ühelgi korral parem. Ärge laadige seda mängu alla. Pärast arvustuste lugemist kustutan selle mängu, see on aja raiskamine
Lõbus!
Lõbus mäng, et mõnda aega tappa. Naudin oma lemmiktegelaste kogumist ja nende võimalikult kiiret tasandamist. Väga lihtne mängida, kasutades piisavalt strateegiat, et see minu jaoks huvitav oleks.
TMNT: Mutant Madness Hry na hrdinov nss
Värskendus minu arvustusele. Mulle meeldib see mäng väga, see jookseb mu s20 ultras kokku, kui laadin mängu kohe pärast seda, kui olete eemal olles teenitud ressursid kätte saanud, samuti kohe pärast seda, kui see viib teid automaatselt pakkumiste juurde, on seal ka palju muid kohti, mida see hoiab jookseb kokku, kuid käivitamine vajab tõesti kiiret lahendamist. Olen sellest teatanud üle nädala tagasi. See maksab mulle väärtuslikku mänguaega
Nostalgiahitt on suurepärane, kuid mõned rakenduse värskendused oleksid teretulnud. Mul oli 60. taseme tegelasi, enne kui avastasin loendi, kuhu kõik need lisavedeliku kanistrid läksid. Mäng tõmbub mustale ekraanile, kui aheldate palju lahinguid (+10) ja ajastatud preemiaid ei kuvata sageli enne, kui te mängu täielikult sulgete ja uuesti avate. Hea oleks ka gildide mängu rohkem integreerimine - hetkel kasutatakse ainult ooze boostideks? Ootan siiski uuendusi, hea algus, aitäh arendajatele!
Kui teil on värskendusprobleeme, peate mängu desinstallima ja taaskäivitama. Ja logige tagasi oma "K" kontole, et kõik tagasi saada, muidu alustate otsast peale. Minu mure on aga selles, kuidas ma ikka olen "õpipoiss", kui mul on klannis olles suuremad numbrid kui neil, mis on "ninjad"?
Mõnda aega on kõik korras, siis kui jõuad teatud punkti, muutub see võimatuks. Peate ootama päevi, et saada piisavalt ressursse võitleja ühe taseme tõstmiseks. Ka 2x boonus reklaamide vaatamise eest EI TÖÖTA.... Periood. Olen seda jälginud kuni tunni ajastamiseni ja selle juurde tagasi pöördumiseni. Nii et reklaamide vaatamine ei anna 2x boonuse jaoks midagi. Mis ma olen kindel, et see on vastuolus mingite juhistega???
Üldiselt päris hea mäng, aga see võib olla suurepärane! Parem sorteerimine tegelaste ekraani jaoks. Andke meile viise parema varustuse leidmiseks. Täiustage spetsiaalseid liigutuste animatsioone. Mõned on päris lahedad, teised vajavad tööd. Pärast teatud arvu koopiate saamist lubage meil kangelastähti järjestada. Ma saan aru, et reklaamid on ka raha teenimise viis ja ma ei tee seda paar korda parema rüüstamise nimel, lihtsalt ärge laske sellel liiga hulluks minna, sest see võtab lõbu ära.
See mäng on ime, ärge laadige alla! Mängis 8 kuud selle aeglast jahvatamist ja 5 tärni kangelase saamiseks räägite aasta jooksul, et saada üks kõval lihvimisel või mega £ £ £ £ kulutad
See mäng vajab palju tööd. Seal pole palju teha ja pärast seda, kui nad on põrandapreemiad ära närinud, aeglustab see teid kõvasti. PVP vead on vaimsed ja kogu mängu vead tuleb parandada. Mulle meeldib see mäng ja ma ei saa isegi õigustada sellele rohkem kui 2 tärni andmist kõigi selle probleemide ja sisu puudumise tõttu.
See on ok, mis see on... ärge arvake, et jõuate kaugele ilma raha kaotamata.
Lõppkokkuvõttes hea mäng, kuid praegu ei ole ma piisavalt kõrgel tasemel, et ületada oma taset, ma ei saa tasemeid uuesti mängida ega mängida teistsugust mängurežiimi, et taset tõusta või vähemalt aega mööda saata. Pigem pean ootama, kuni mu igapäevaste preemiate summa liidetakse või mängimiseks maksta. Ja kuna mul on uusi tegelasi, keda tahan tõsta ja kasutada, võtab see kauem aega. Seda ei mängita kaua. Tunnen pettumust.
Sain lõpuks mängu käima ja nii nüüd natuke kriitikat. Tähesüsteem on halvasti tehtud, baastšempionid saavad kahe tähe avanemise tõttu tohutuid dimensiooniboonuseid, tšempionide sünergia puudumine tähendab, et tuleb lihtsalt kasutada mis tahes tšempioni, millel on kõrgeimad tähed ja mõõtmed. Pole õrna aimugi, kuidas varustust leida/saada/valmistada, tundub lihtsalt juhuslik ja ekraanil halvasti kujutatud. Kogemused on samuti juhuslikud, kui kõrgematel tasemetel võite oodata rohkem vedelikku. Mulle meeldiks arutada paljusid asju, mis mulle meeldivad, palun võtke minuga ühendust
See on korralik, kuid sellel on probleeme. Esiteks, kui te sellesse raha ei viska, väheneb hea kraami hankimine oluliselt. Teiseks väidavad nad, et kangelase tõmbamised on juhuslikud. Kuid 14-st tõmbest olen saanud 4 topelt 4 tärni, seal on selle harulduse juures 30+. Järgmisena on vedelike ja jääkide tootmine ülimadal, mistõttu edenemine on 90% ajast üliaeglane. Lõpuks peaksime saama kaubelda kasutute seadmetega või kombineerida need paremate vastu. Kas me võiksime tutvustada uut viisi oma tegelaste järjestamiseks, nagu võimsus kõrgeimast madalaimaks?
Mäng on nii lihtne ja ei nõua mingeid oskusi, mis MULLE MEELDIB ja lairs on suurepärane afk farm, kuid peale selle pole pvp-l hetkel midagi väärtuslikku pakkuda. Ja see, kuidas te tegelasi hankite, on nii räpane, mis ei meeldi ja kangelase teatud tähetasemele viimiseks eraldi pakendite ostmine on rumal. Kampaanial pole tegelikku missioonivarianti, kuid see annab häid auhindu. Klannid on nali ja lahingupassi auhindu on nii igavad. Ja ma ei saa varustust uuendada.6/10 Preemiad mitteaktiivsetele mängijatele
See on hea mäng, aga... See on väga aeglane. Nagu tõesti aeglane. Mängite umbes päeva, enne kui ootate veel paar päeva, et materjali koguda ja asju tasandada. Soovin, et saaksin ka rohkem kui ühe meeskonna moodustada, kuulutuste tellimus on lihtsalt nali, näiteks 8 dollarit iga nädal reklaamide puudumise eest? Jah ei aitäh. Võib-olla ühekordne ost 8 dollariga. Ka töökoja käigud ei tee isegi midagi.
80ndatel sündinud täiskasvanud ja kilpkonnafännina on see lahe väike mäng. Mõnusalt üllatunud.
Lõbus mäng, kuid klanni valik on välja lülitatud. Tegin hiljuti mängus klanni ja andsin kogemata ühele liikmele "Master" auastme. Selle põhjuseks oli viivitus nimetatud liikme edutamise töötlemisel ja mäng ei anna teile võimalust "Master" või liidri staatust tagasi nõuda. Mäng vajab funktsiooni, mis lubab "Peremehel" juhusliku ülekandmise korral staatuse tagasi nõuda.
See mäng on hämmastav, sest see on väga täpne (ja ma mõtlen VÄGA). Ninjakilpkonnad näevad nii realistlikud välja, nagu ka kõik/kõik teised. Lõpuks, graafika on suurepärane! 😃😃😃
Tohutu sein, kui jõuate 4. taseme tsooni. Te ei saa jätkamiseks piisavalt tasemele tõusta, nii et peate ootama mitu päeva, et saada piisavalt vedelikku, et oma kangelasi tasandada, või maksta raha. Kui see juhtub ja olete taseme tõusnud, ei saa mängus midagi mängida. Armasta tegelasi, mida saate, kuid see on beeta-, võib-olla isegi alfa-taseme mäng. Tõuke välja ilma tegeliku sisuta, tehti lihtsalt selleks, et sundida mängima pärisraha oste, ja ka väga varakult.
80ndate lapsena on see mäng jalutuskäigu kaugusel Nostalgia avenüül. Ei mingeid pealetükkivaid reklaame ja lihtne, kuid nauditav mänguviis. Graafika meenutab 90ndate multikat, mis on suurepärane! Seni pole mul mängu kohta muud öelda kui head.
Ignoreeri kõiki neid, kes ütlevad mõne aja pärast, et sa põrkasid vastu telliskiviseina ja pead maksma, et võita, see pole tõsi ja kui aus olla, siis ma tõesti nautisin seda mängu, aga mingil põhjusel jääb mäng iga kord, kui mu tegelased jahmatavad, jäätuks. paranda see x
See mäng on rahapaak. Nautisin seda esimest päeva. Kulutas pakkides 50 dollarit. 3 päeva hiljem ei saa ma enam midagi teha ilma pakke juurde ostmata. Progressi takerdunud. Säästke oma aega ja raha, jätke see vahele. Kulutage Portal Powerile 4 dollarit, selle asemel, et visata suuri summasid sellesse prügihunnikusse.
Siiani hakkas see meeldima alles täna, vajab veidi struktureerimist.nagu menüüd, mis paigutavad teie tegelased võimsuse järjekorda, et te ei peaks neid kõiki eraldi kontrollima, samuti PvP-s nii palju kordi, kui ma olen esimeses matšis käinud. kõige tugevama meeskonnaga, kuid unustasin, et mu varustus on minu lahingutegelaste peal, kuid te ei saa tagasi minna või lihtsalt kaotate matši. Halva mäluga inimesena oleks tohutult võimalik varustada PvP menüüs. kui need asjad muutuvad defo 5 star
TMNT fännina võin südamest öelda, et tegemist on pettumust valmistava mänguga. See teeb täpselt seda, mida teevad teised tuhanded mobiilimängud. See võtab ära tõelise TMNT-loo nautimise kogemuse ja annab täpselt tunde, et mängite lihtsalt teist Google Play mängu, mida mida rohkem mängite, seda masendavam see muutub ja kui te seda ei tee, on see aeganõudev. investeerida sellesse raha. Kahjuks kõik mängud tänapäeval selliseks muutuvad.
Mängis paar päeva ja jäi jänni. Ei saa tagasi minna, et teenida rohkem auhindu, et tasemele tõusta, nii et istute lihtsalt seal, ilma et oleks midagi teha. Võitlege ka nõrkusega, kuna te enamasti lihtsalt vaatate. Teha on ka teisi lahinguid, kuid need annavad teile vaid 10 katset ja värskendamiseks kulub 24 tundi. Minusuguse veski jaoks pole siin midagi.
Ma tõesti tahan anda sellele rakendusele 5 tärni, nii et loodan, et arendajad loevad seda. Seal on 4 kilpkonna 🐢 (välja arvatud Metalhead), kuid teil on alternatiivne nahk ainult 3 jaoks. Kui saate Raphaelile alternatiivse skin luua (st Vigilante Raph – pagan, teil võib olla nimi 5000 kalliskivile, 😊), siis muudan oma hinnangu 5 tärniks ja postitan. Palun 🙏 andke Raphaelile alternatiivne nahk. Aitäh. Värskendus: Noh, nad andsid Raphile naha ja see oli tobe. Samuti pole minu suurepärast soovitust kalliskivi, 😕. 2 tärni.
TMNT: Mutant Madness Παιχνίδια ρόλων oiz
Pole aga halb mäng, taasesitavate tasemete puudumine, et rohkem materjale tasemele saada, on omamoodi labane ja pesast saadav väike kogus tekitab üsna palju ooteaega. Mis muudab mängu teatud punkti pärast igavaks. Laske oma tasapinnal kinni jääda, oodates, kuni matid tõusevad.
TMNT: Mutant Madness Rollenspel qfbn
Suurepärane mäng, ma tean, et paljud inimesed nimetavad võitmist tasuliseks, kuid selle põhjuseks on asjaolu, et nad ei tea, kuidas mängu õigesti mängida. Pean selle all silmas pidevaid hüvesid, mida saate sentigi maksmata. Hooajaliste ülesannete verstapostid annavad teile palju suurepäraseid ja kasutatavaid auhindu, näiteks vedelikku ja rohelisi osi kangelaste väljakutsumiseks. Näiteks kui kogute 4 kangelast, on see umbes 10 000 verstapostipunkti ja kui lähete auhindadele, siis võite olla saanud 2 või 3 pakki preemiaid, ilma et oleksite sellest aru saanud. Samuti saate palju preemiaid, mis on peidetud menüü-inventari varude jaotisesse. See mäng ei tasu võitmiseks, peate lihtsalt paremini otsima auhindu, mida nad pidevalt välja annavad. Minu ainus probleem on mõnikord see, et väljakutsumine ei tööta, nagu eile kulutasin 2000 rohelist osa ja ei saanud ühtegi kangelast ega kangelase versiooniuuendust, nii et see on masendav, kuid kokkuvõttes on mäng väga lõbus.
Suurepärane mäng, mis on lõbus ja sõltuvust tekitav. Funktsioonitaotlused: lisage viis oma kangelaste sortimiseks võimsustasemete järgi ja andke meile võimalus luua laboris 4- ja 5-tärniseid kangelasi. Jätkake samas vaimus! 👍
Animatsioon on suurepärane, kuigi soovin, et saaksite selle asemel võidelda iseendaga. Soovin, et saaksite võitlemiseks lihtsalt nuppe vajutada.
Tahaksin rohkem tähti anda, kuid olen vastu seina saanud 5 tähemärki 60+. Ma tahan tähemärke vahetada, kuid kangelasi pole kuidagi võimalik vedelike saamiseks uuesti kasutada, nii et ma ei viitsi. Ma ei tea ka, kuidas kangelaste tähetaset kõrgemale saada... Arvasin, et kui dimensioonide tase tõuseb, siis see lõpuks tärkab, aga see ei tundu nii olevat. Kangelaste nimekirja pole samuti võimalik sorteerida. Lõbus mäng, kuid puuduvad mõned põhielemendid, mis muudavad mängu FTP-mängijate jaoks heaks.
TMNT: Mutant Madness Rol ijro etiladigan ghk
Olin selles mängus, kuid kuna sain uue telefoni, kaotasin kõik. Mul polnud kongregaati lisatud ja selle uuesti allalaadimine ei võimalda mul seda praegu manustada ega mingil viisil sisse logida. Pidin desinstallima, kuna ma ei taha ka, et pean uuesti alustama, hull, pole lihtsamat viisi andmete taastamiseks
Pärast rakenduse värskendamist lubab mäng ainult 85% andmetest ja jääb rippuma.
Viimasel ajal on minu kogemus selle mänguga see, et see paneb mind tahtma selle mängu kustutada, seal on rohkem probleeme, kui positiivne, et nad lisavad asju ja ei lahenda probleeme ning parandavad need lahendatud kujul, kui neid pole, seda on värskendatud. 3 korda ja pole ühtegi probleemi lahendanud, proovige lihtsalt täiustada, kuid iga värskendus muudab selle mängu hullemaks ja paneb mind tahtma selle kustutada. Kes vastutab, vajab palju tööd, ikka veel vead modi rinnal ja ilma oranžide kuubikuteta laar jube kurb päev kilpkonnafännidele.mänginud aasta aega 😢
See mäng on suurepärane. Muud kui paar tõrget mõnel tasemel. Sarnaselt Ralphi kriipskäiguga võib seda pidada ka põiklemiseks, kui seda sooritatakse teatud aegadel lahingu ajal.Bebopi pomm ei tohiks sind tabada, kui see on juba visatud ja ta liigub. Kui sellised pisiasjad välja arvata, jätkake samas vaimus ja ma olen kindel, et mäng saab olema suurepärane. Oh, üks kõrvalmärkus fännidele: pange Rabbit sisse. Yosghi ja Leo Side aga pool. ÄGE 💯
Mäng on päris hea, kuigi hetkel on nii suuri positiivseid kui ka negatiivseid külgi. Positiivne on asjaolu, et kui jõuate teatud tasemeni, võite saada helde koguse 3 tärni tegelasi. Mis puudutab miinuseid, siis nivelleerimisega seoses saab mõne päeva pärast tõesti nivelleerimise osas vastu telliskiviseina, päeva jooksul piisab vaid 1 või 2 tasemest. Teiseks probleemiks on oluliste funktsioonide puudumine, nagu märgi lähtestamine, kui muudate meelt ja soovite kasutada mõnda muud märki.
Gacha Life 캐주얼 게임 hyxe
Hämmastavad pakkumised on veidi ülehinnatud, kuid peale selle hea mäng
See on hästi tuntud vara, kus on kõik 90ndate tagasilöögid ja muusika, mida hindate. Kuhu nad nüüd lähevad. Sa võitled. Tase üles. Hankige uuendused. Rakenda neid. Loputama. Korda. Loodetavasti ei puhka nad sellega, et see on lihtsalt lõbus TMNT-mäng, väänavad raha välja ja vaatavad, kuidas see sureb. Selle näide – Kabamil on kaks mängu. Marvelsi "Tšempionide võistlus" ja Transformers "Võitluseks sepistatud". Kaks tohutut kinnistut koos sisseehitatud fännibaasidega. Üks mäng on jõudsalt ja värske, teine on kohutav.